Жест на съпричастност към жертвите в Израел. Стотици се събраха на

...
Жест на съпричастност към жертвите в Израел. Стотици се събраха на
Коментари Харесай

Стотици се събраха на бдение в София в памет на жертвите в Израел

Жест на съпричастност към жертвите в Израел. Стотици се събраха на бдение пред Паметника на спасението на българските евреи в София.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 173
Хора се събраха, с цел да отдадат респект на жертвите в спора в Израел и да се помолят за спасението на всички военнопленници. 

„ Това, което се случи през последните 4 дни ясно обрисува, че хората сме разграничени на две огромни групи – едната група желаеме и мислим за през днешния ден и на следващия ден и другата - които гледат обратно. Трябва да решим дали желаеме да гледаме напред, да осигурим бъдещето на нашите деца, да живеем в мир и съгласие, или желаеме да живеем непрестанно в разделяне и войни “, сподели ръководителят на Организацията на евреите в България „ Шалом “ доктор Александър Оскар, съобщи БТВ.

Церемонията стартира в 20 ч. Събитието е проведено от еврейската общественост у нас.

„ Това събитие и протичащото се през последните дни, вълната от поддръжка както в България, по този начин и в Европа и целия свят, съпричастност към жертвите и околните на потърпевшите и молебствия за мир и за това пленените евреи да се завърнат живи и здрави ясно демонстрира, че по-голямата част от хората желаеме да живеем в мир, съгласие и да гледаме напред към бъдещето “, допълни д-р Александър Оскар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР